Najnovšie recenzie zo sekcie Jedálenské stoličky
Spokojnosť.
- dobry material
Stolicky su mohutne, pevne. velmi pekne prevedene presitie. len sa obavam, ako dlho to presitie vydrzi, ci koza, ktora je napnuta, nezacne casom v tych svikoch praskat. zatial spokojnost, odporucam.
S doručeným tovarom som spokojná.
- Tovar bol rychlo doručená
- kvalitné, pekné stoličky
Krásne,kvalitné a super sa na nich sedí
pekné, ľahké, presne podľa mojej predstavy
Nevýhoda stoličiek je, že vo vnútri operadla je mikroténové vrecko a pri operní sa, to vydáva šuchotavý zvuk
- Rychla montaz
- Prijemne materialy
- Drevo
- Stolička je pekná ako na obrázku
- Príjemný material
- Vyzerá vkusne do ktorejkoľvek miestnosti
- Zatiaľ som ju nezmontovala, neprišla som na to ako dať správne tie úchytky na nožky
- Je vhodna pre deti a menšie pozadie keďže má tie bočne strany zdvihnute. Ja sa do nej zmestím akurat a to mám 50kg.
Stoličku som objednávala do detskej izby,vyzerá dobre(mám tmavo ružovú). Nepáči sa mi ten systém montovania,zatiaľ som ju nezložila ale dúfam ze manžel na to príde kde má ísť ktorý uchyt (sú rôzne otočene a každy má svoje miesto,no mozno len nie som montážny typ :-) )
Ako som už zmienila v nevýhodách je vhodná pre štíhlejších a deti.
- Kvalitný tovar
- Dizajn
- Žiadna
super pohodlné, a vyzeraju ako na obrázku
splna moje poziadavky lahka montaz dobre sa sedi a hodi sa mi k stolu
- Elegantná stolička, pohodlné sedenia, cena super.
- spokojnos
- Spokojnist
Pekné moderné.
Kreslá sú krásne, ale za 2 mesiace sa nám potrhala látka v mieste konštrukcie stoličky. Konštrukcia má ostré rohy,ktoré pretrhajú látku. Stalo sa nám to na troch stoličkách zo štyroch. Pri reklamácii nám napísali, že so stoličkami sme nesprávne manipulovali a reklamáciu nám neuznali.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »