Najnovšie recenzie zo sekcie Jedálenské stoličky
veľmi veľmi veľmi doporučujem tento produkt je dizajnovo veľmi pekný, kvalitný a skladanie je veľmi jednoduché! Ešte bol aj veľmi lacný! Ak uvažujete nad tým či si ho kúpiť alebo nekúpiť a práve čítate túto recenziu tak vám odporúčam to kúpiť pretože vôbec nebudete ľutovať verte mi!! Cena vôbec nezodpovedá kvalite ( myslené dobre). Som veľmi pekne prekvapená!!
- Kvalitné prevedenie, dizajn moderný
Asko Nábytok Flora ekokoža bordó
Pridané: 4. augusta 2020
(naposledy upravené 4. augusta 2020)
Zakúpený v ASKO NÁBYTOK
- stoličky sa ľahko skladajú, sú veľmi pekné a pohodlné na sedenie, praktická rúčka na manipuláciu s nimi. Veľmi kvalitný výrobok za dobrú cenu. Som spokojná.
- zatiaľ žiadna
Veľmi jednoduchá montáž stoličiek ktorú som zvládla sama aj keď mám 64 r.
farba
- Nízka cena
- Dobre vyzerajú
Objednali sme 4 kusy stoliciek, dve sa trosku kyvu a kozenka asi casom zacne praskat a lupat sa ale za tu cenu sa s tym musi ratat alebo treba investovat do kvalitnejsich nam zatial stacia :D
- Je stabilna,pohodlna,dizajnovy kusok
Moderná pohodlná stolička, je super doplnkom v izbe.
V skutočnosti vyzerajú stoličky ešte lepšie ako na fotke. Sedí sa pohodlne. Montáž bola jednoduchá.
Stoličky majú nerovné nohy , šušti operadlo stoličky aj sedacia časť,tento výrobok neodporúčam kupovať.
Dobrá cena, dobrá kvalita tovaru , stoličky sú pevné a vyzerajú krásne. Odporúčam.
- Pohodlné sedenie
- Jednoduchá montáž
- Farba zodpovedá fotografii
- Nekvalitný materiál na nohy, krivé, krehke
- Výrobky kvalitné,zodpovedajú vyobrazeniu.
- super pohodlne sedenie odporucam
- OK
- Nesedeli počty potrebných šróbov. Keď si niekto kúpi tovar a nemá k nemu ani potrebný počet materiálov, aby ho poskladal. Je podľa mňa nefér, aby si ešte dodatocne musel zháňať chýbajúce časti nábytku.
Krásna štýlová stolička, sme spokojni, produkt odporucame
- Pekná farba .
- Nohy sú neopracovane.
Tovar doviezli neskoro. Neopracovane nohy na stoličkách .
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]